ORDU / ÇAMAŞ - Şehit Erda Uygun Ortaokulu

...
Sakargeriş Mahallesi Merkez Küme Evleri No31 Çamaş/Ordu
Vizyon
Türk Eğitim Derneği okullarının misyonlarına uygun olarak kurucumuz Ulu Önder Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda ulusal sorunlara karşı sorumluluk duyabilen, geleceğin lider kadroları içinde yer alabilecek, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, çağın getirdiği gelişim ve değişimlere ayak uydurabilen, ana dilinin yanı sıra en az bir yabancı dili etkin olarak kullanabilen, spora ve sanata ilgili, kültürler arası kavrayışa sahip, araştıran,üreten, hem sosyal hem akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları yüksek öğrenime hazır hale getirmektir.
Misyon
Uluslararası standartlarda,bilimsel düşünen, demokratik ortamlar sağlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak akademik ve sosyal yönden en iyi şekilde yetiştirdiği “meşale”lerle sadece Ordumuz´un değil ülkemizin; hatta dünyanın geleceğini aydınlatabilecek, topluma model olabilecek, tüm dünyada ve ülkemizde örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.
Öğretim Şekli :Tam GÜN
Ders Başlama: 08:30 Ders Bitiş: 14:40
Fatsa ve Çamaş´tan ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Öğretmenler genel olarak Fatsada ikametgah ediyor olup,tutmuş oldukları özel servis ile okula geliş-gidiş sağlamaktadır.(Yol süresi 40 dk)
Mahalle
İlçe merkezine 5 km. Fatsa´ya 25 km. Ordu Merkez´e 60 km.